Declarația privind beneficiarii reali: Cine o mai depune și când, după toate schimbările din ultima vreme? 1. Declarația e obligatorie doar pentru firmele care au (și) asociați persoane juridice. 2 În momentul de față, termenul de depunere este 1 noiembrie 2020, acesta vizând atât declarația ce se depune după apariția unor modificări privind beneficiarii reali ai firmelor (față de situația raportată anterior), cât și declarația ce se depune în 12 luni de la intrarea în vigoare a noii legi privind spălarea banilor (termenul era 21 iulie 2020), de către firmele care figurau deja la Registrul Comerțului la data de 21 iulie 2019. 3. Legea 108/2020 prevede cât se poate de clar că declarația privind beneficiarii reali n+u mai trebuie depusă anual după aprobarea situațiilor financiare. 4. Declarația se depune numai la înființare și numai când apar modificări ulterioare.

Declarația privind beneficiarii reali

Admin Declaratii fiscale Leave a Comment

Cine o mai depune și când, după toate schimbările din ultima vreme?
1. Declarația e obligatorie doar pentru firmele care au (și) asociați persoane juridice.
2 În momentul de față, termenul de depunere este 1 noiembrie 2020, acesta vizând atât declarația ce se depune după apariția unor modificări privind beneficiarii reali ai firmelor (față de situația raportată anterior), cât și declarația ce se depune în 12 luni de la intrarea în vigoare a noii legi privind spălarea banilor (termenul era 21 iulie 2020), de către firmele care figurau deja la Registrul Comerțului la data de 21 iulie 2019.
3. Legea 108/2020 prevede cât se poate de clar că declarația privind beneficiarii reali n+u mai trebuie depusă anual după aprobarea situațiilor financiare.
4. Declarația se depune numai la înființare și numai când apar modificări ulterioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *