Shilo Audit Finance

Suntem o companie infiintanta in anul 2007, formata dintr-un grup de specialisti (experti contabili, consultanti fiscali, inspectori de resurse umane, practicieni in insolventa, mediatori, avocati) care detin competente profesionale inalte pentru aprecierea modului de organizare si conducere a activitatilor economico-financiare.
Suntem în continuare consecventi principiilor care ne reunesc, considerând mediul puternic concurential actual un privilegiu care ne oferă sansa de a ne valorifica propria identitate.

Image
Intotdeauna am consiliat clientii in beneficiul acestora pentru a lua cele mai bune decizii in concordanta cu legea. Fiecare afacere are specificul ei si nici o solutie nu este standard, din acest motiv specialistii nostrii sunt constant instruiti si informati la fiecare modificare legislativa.
0+

Clienti care ne aprecieaza
0%

Apreciere din partea clientilor
0

Ani de experienta
Image
Image

Profesionalism


Profesionalismul este o caracteristică a profesiei desfăsurate la nivel de excelenţă. Echipa reuneste economisti specializati în diverse domenii ale economicului, cu o pregătire profesională bazată pe studii aprofundate si construită printr-o experientă profesională temeinică. Respectăm valorile clasice ale profesiei de auditor independent, care acordă profunzime activitătii noastre.
Descopera serviciile

Implicare


Implicarea reală a membrilor echipei în problemele clientilor nostri ne-a condus spre o abordare orientată spre solutii creative, spre rezolvarea problemelor într-o maniera eficientă, care sa răspundă asteptărilor clientilor nostri. Implicarea noastră este o reflectare a pasiunii pe care fiecare dintre membrii echipei o are pentru profesia pe careo are.
Descopera serviciile

Flexibilitate


Flexibilitatea ne permite o abordare personalizată, adaptată necesitătilor fiecărui client, cerintelor fiecărei situatii cu care acesta se confruntă. Flexibilitatea ne creează si premisele colaborării profesionale cu alte societăti, atunci când interesul clientilor nostri o cere.
Descopera serviciile

Certificari


Membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR) Membra a Camerei Consultantilor Fiscali din Romania (CCFR) Membra a Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR) Membra a Asociatiei Nationale a Evaluatorilor Autoizati din Romania (ANEVAR)
Descopera serviciile

Management


Societatea este condusa de manager Stoica Mariana. Acestea asigura coordonarea generala pentru anumite arii de specializare – consultant fiscal si judiciar; auditor financiar; expert contabil si judiciar; evaluator anevar; practician in insolventa ; mediator.

Calitatea


Fiecare din departamentele societatii este condus de un partener coordonator de departament. Preocuparea continua a SHILO AUDIT FINANCE privind ridicarea calitatii serviciilor oferite clientilor nostri a determinat certificarea si implementarea unui sistem de management integrat (SMI). Acesta presupune satisfacerea cerintelor standardelor internationale ISO 9001 : 2008 privind managementul calitătii, ISO 14001:2005 privind managementul de mediu precum si OHSAS 18001:2007 privind managementul sanatatii si securitătii ocupationale .

De ce sa ne alegi pe noi?
• Suntem solutia cea mai potrivita la nesfarsitele probleme generate de o legislatie fiscala si contabila in continua schimbare.
• Nu suntem doar o simpla firma contabilitate, SUNTEM un sistem care confera Clientului SIGURANTA, CONFORT si EFICIENTA.
• Nu facem ce ar trebui sa faceti Dvs. si nici nu va invatam ce trebuie sa faceti.
• Echipa este condusa de un expert contabil cu peste 15 ani vechime.
Image
Clientii nostrii
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image