Consultanta Financiara

Un domeniu particular de expertiză al consultantilor  echipei este consultanta financiara cat si consultanta financiara judiciara.
Pentru a lua cea ma buna decizie in afaceri trebuie sa te informezi si sa accepti sfaturile profesionistilor in domeniu, asadar vei avea nevoie de consultanta financiara atunci cand:<br>
Înainte de a lua decizia să faci un raport de evaluare <br>Dacă iei în calcul realizarea unui raport de evaluare pentru un anumit scop, dar nu știi dacă realmente un raport de evaluare e potrivit în cazul tău, te putem ajuta. Afli exact de ce ai nevoie, ce documente îți trebuie, de unde să începi sau cum va decurge procesul. <br>Când ai nevoie doar de anumite părți din raportul de evaluare<br>  Poate că, pentru ceea ce vrei să faci, nu e nevoie de un întreg raport de evaluare. E suficient, de exemplu, să afli cea mai bună utilizare, rentabilitatea investiției, perioada de recuperare a investiției etc. Te ajutăm să înțelegi doar ce îți este util pentru ceea ce urmează să faci.<br>  După ce ai finalizat raportul de evaluare<br> După finalizarea raportului de evaluare, e posibil să te mai blochezi în anumite puncte. Te ajutăm să afli ce s-a modificat între timp și ce e nevoie să faci în continuare.