Echipa Shilo Audit Finance

Suntem un colectiv de profesionisti experimentati si fiecare membru al echipei face ca serviciile noastre sa asigure cele mai bune rezultate clientilor nostrii. Desi clientii fac parte dintr-o multitudine de industrii echipa noastra este unita si condusa de experti contabili cu peste 15 ani vechime pentru a asigura expertiza potrivita pentru fiecare client.

Image
De ce sa ne alegi pe noi?
Societatea noastra incurajeaza performanta si perseverenta in dezvoltarea capacitatii de perfectionare. Echipa SHILO AUDIT FINANCE este o echipa omogena, formata din economisti experimentati, auditori, consultanti fiscali energici, cu o abordare flexibila, prompta si eficienta. Colectivul nostru functioneaza operativ si eficient, pe baza principiilor de calitate, competenta profesionala si confidentialitate. Profesionistii nostri au capacitatea de a asista si indruma clientii in procesele decizionale de ordin logistic, controlul gestiunii, personal, fiscal sau legal.
Auditorul are o expertiză profesională deosebită, studii aprofundate în audit, urmand cursuri permanente de pregatire profesionala. O caracteristică a membrilor echipei noastre este capacitatea de adaptare la noile domenii ale auditului si permanenta participare la programe de educatie legală continuă.
Economistilor echipei li se adaugă un personal administrativ care sustine eficient activitatea acestora. În cazurile în care problemele cu care se confruntă clientii nostri o cer, suntem în măsură sa oferim solutii integrate, având o colaborare constantă cu birouri de avocati.consultan si consilieri de proprietate intelectuală.
Echipa de auditori din cadrul SHILO AUDIT FINANCE se bazează, de asemenea, pe colaborarea constantă cu traducători autorizati, notari publici si executori judecătoresti.
Clientii nostrii
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image